Svinajakten av Anna Bovaller

Nummer: 1398
Titel:
Svinajakten
Författare: Anna Bovaller
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2009/2010
ISBN: 978-91-1-303264-1
Betyg: 3 av 5


Om boken:

Petra Wester är advokat i Stockholm, där hon bor med sin 16-åriga dotter. Hon har ett sommarhus på Österlen dit hon söker sig för att komma undan stress och yrkesliv. Petra blir kontaktad av en gammal bekant, affärsmannen Dten Backman, som just ärvt den pampiga österlenska gården Hamra när hans far gått bort. Stens nya planer för den traditionsenliga jakten på Hamra ses inte med blida ögon i trakten. En plötslig och tragisk jaktolycka sätter i gång en polisutredning som rör upp våldsamma känslor av kärlek, svek och avund. Petras efterforskningar på Stens uppdrag blir allt farligare och hennes upptäckter gör att hon motvilligt dras in i polisutredningen.

Min åsikt:
En rätt ok och bitvis spännande debut.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar