Svärmaren av Anna Bovaller

Nummer: 1399
Titel:
Svärmaren
Författare: Anna Bovaller
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2010
ISBN: 978-91-1-303297-9
Betyg: 3 av 5


Om boken:

En tidig junimorgon hittar Petra Wester sin biträdande jurist Victoria döende i köket på advokatkontoret på Strandvägen i Stockholm. I ett försök att rädda byråns rykte tvingas Petra inleda en egen undersökning om Voctoria, parallellt med polisens jakt på mördaren. Sakta framträder ett skakande livsöde, kantat av våld och tragedier. När sedan de mest fördolda familjehemligheterna  blottläggs kommer Petra till en skrämmande insikt. Spåren efter mördaren leder tillbaka till Petras eget liv.

Min åsikt:
Bra och spännande.
Lite starkare än första delen.

Köp boken:
Boken finns bland annat på Bokus och Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar